Το προφίλ της Κοπεγχάγης, υποψήφιας αντιπάλου της ΑΕΚ

Το προφίλ της Κοπεγχάγης, υποψήφιας αντιπάλου της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δείτε το προφίλ της Κοπεγχάγης που ίσως συναντήσει η ΑΕΚ αν παίξει στα playoffs του Europa League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζόρικη αποστολή θα έχει η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League αν αποκλειστεί από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς θα κληθεί να αποκλείσει τον ηττημένο του ζευγαριού Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας, που παίζουν στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Κοπεγχάγη προέρχεται από το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και δεύτερο σερί, ενώ έκανε το νταμπλ αφού πήρε και το Κύπελλο για ένατη φορά. Φέτος έχει αρχίσει με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα της πρωτεύουσας της Δανίας ιδρύθηκε μόλις το 1992, έχει χρώματα άσπρο και μπλε, ενώ έδρα της είναι το «Πάρκεν» των 38.000 θεατών.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Δανός Γιάκομπ Νέεστρουπ. Κορυφαίος παίκτης της είναι ο διεθνής εξτρέμ Μοχάμεντ Ελγιουνούσι, ενώ ακολουθούν ο Σουηδός διεθνής μέσος Βίκτορ Κλάεσον, ο Πολωνός γκολκίπερ Καμίλ Γκραμπάρα, ο Πορτογάλος εξτρέμ Ντιόγκο Γκονσάλβες, αλλά και ο Σουηδός φορ Τζόρνταν Λάρσον.

To 2021 είχε συναντήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, ενώ το 2007 για τους ομίλους του UEFA είχε χάσει από τον Παναθηναϊκό και το 2010 είχε κερδίσει δύο φορές τους «πράσινους» για τους ομίλους του Champions League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X