Αρίνας για Εθνική ΗΠΑ: «Είναι μια αξιολύπητη ομάδα»

Αρίνας για Εθνική ΗΠΑ: «Είναι μια αξιολύπητη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας σχολίασε με καυστηρό τρόπο την προεπιλογή του Στιβ Κερ ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, λέγοντας πως η Team USA είναι μια αξιολύπητή ομάδα.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας μιλάει για ακόμα μια φορά έξω από τα δόντια. Αναφερόμενος, λοιπόν, στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ μίλησε με τον πλέον αυστηρό τρόπο για τους παίκτες που έχει συμπεριλάβει στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ.

«Είδατε αυτό το ρόστερ που επέλεξε ο Στιβ Κερ; Είναι μία αξιολύπητη ομάδα. Είμαι χαρούμενος για όσους τα κατάφεραν. Είναι ωραίο για μερικά απ’ αυτά τα παιδιά που δεν γνωρίζω προσωπικά, να βρίσκονται εκεί. Μερικοί μάλιστα εξ αυτών δεν είναι καν στην αρχική πεντάδα των ομάδων τους» δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια στάθηκε στα λεγόμενα του Τρε Γιανγκ για το γεγονός ότι αυτή η Team USA δεν έχει σούπερσταρ παίκτες όπως τα προηγούμενα χρόνια.

«Είναι ντροπιαστικό μερικές φορές να έχεις τέτοιους παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν και να μην τους καλείς. Δεν μπορείς να λες αυτομάτως ότι δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας. Πώς το ξέρεις αν δεν του δώσεις την ευκαιρία; Καλέστε όσους υπάρχουν και αφήστε τους να σας δείξουν τι αξίζουν και ότι μπορούν να προσαρμοστούν»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X