Έπεσε ξύλο για τον Μέσι στις ΗΠΑ: Οπαδοί του Αργεντινού δέχτηκαν επίθεση στο Ντάλας (VIDEO)

Έπεσε ξύλο για τον Μέσι στις ΗΠΑ: Οπαδοί του Αργεντινού δέχτηκαν επίθεση στο Ντάλας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο κερδίζει νέους οπαδούς στις ΗΠΑ, λόγω της έλευσης του Λιονέλ Μέσι, αλλά φαίνεται πως αρχίζουν και οι κακές συνήθειες.

Πριν από το παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με το Ντάλας, για τη φάση των «16» του League Cup, έγιναν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Αργεντινού σταρ και κάποιων των γηπεδούχων.

Μέλη του fan club του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής ταξίδεψαν 30 ώρες από το Μαϊάμι στο Τέξας, δέχτηκαν επίθεση, όπως κατήγγειλε ένας εκ των ιδρυτών του, ο Χούλιο Ιγκλέσιας.

«Ήρθαν να μας επιτεθούν, μας πήραν τις σημαίες για τον Μέσι», δήλωσε στο TyC Sports. Άγνωστοι τους επιτέθηκαν και τους πήραν σημαίες και τα λάβαρα με τον Μέσι που είχαν μαζί τους, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλη έκταση. Σε βίντεο που κυκλοφορούν, οι μάχες που αποτυπώνονται είναι σώμα με σώμα.

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X