Αλ Αχλί: Στο Παρίσι για τις ιατρικές του εξετάσεις ο Κεσί

Αλ Αχλί: Στο Παρίσι για τις ιατρικές του εξετάσεις ο Κεσί
Photo Credits: INTIME

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Φρανκ Κεσί για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Παρίσι με άδεια από την Μπαρτσελόνα ταξίδεψε ο Φρανκ Κεσί, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις εν όψει της μεταγραφής του στο σύλλογο της Αλ Αχλί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες ο Ιβοριανός μέσος θα ταξιδέψει για να ξεκινήσει την νέα του πρόκληση στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με την συμφωνία να αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, καθώς τα συμβόλαια έχουν τεθεί ήδη συμφωνηθεί. Η «Μπάρτσα» θα εισπράξει 25-30 εκατ. ευρώ ενώ ο 26χρονος άσος 15 εκατ. ευρώ ετησίως.

Στην μοναδική του σεζόν ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο Κεσί συμμετείχε σε 43 αγώνες σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας άλλες τόσες ασίστ, αποτελώντας κομβικό παράγοντα για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X