Μετά την «βόμβα» Μάκλεμορ, η ΑΕΚ συνεχίζει για να ολοκληρώσει το ρόστερ της

Μετά την «βόμβα» Μάκλεμορ, η ΑΕΚ συνεχίζει για να ολοκληρώσει το ρόστερ της
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν σταματάει και συνεχίζει για να αποκτήσει και τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ

Εκεί που όλοι περίμεναν τον Λάνγκστον Χολ, η ΑΕΚ πυροδότησε την «βόμβα» Μάκλεμορ και προκάλεσε πάταγο στην μπασκετική Ευρώπη. Έναν παίκτη με πάνω από 500 παιχνίδια στο ΝΒΑ και με νούμερα που δεν έχουν φανταστεί καν παίκτες που έχουν έρθει στην Ευρώπη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Για άλλη μια φορά στην ΑΕΚ, λειτούργησαν με απόλυτη μυστικότητα, κράτησαν τις διαπραγματεύσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απλά ανακοίνωσαν έναν παίκτη που αναμένεται να είναι η ατραξιόν του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Μπορεί να υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, αφού ο τελευταίος παίκτης που ανακοινώθηκε ήταν ο Κουζμίνσκας πριν περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά άξιζε την αναμονή. Η Ένωση, λειτούργησε με πλάνο και μεθοδικότητα και μόλις πήρε την πληροφορία ότι ο Μάκλεμορ είναι διαθέσιμος και το συζητάει, έκανε την κίνηση της.

Φυσικά, η ΑΕΚ δεν σταματάει εδώ, ίσα ίσα που φουλάρει για να ολοκληρώσει το ρόστερ. Πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι ο Αμερικανός ήρθε στην θέση του Χολ, αλλά οι δύο υποθέσεις είναι ανεξάρτητες. Ο γκαρντ που είχε περάσει από τον Προμηθέα και τον Κολοσσό τα προηγούμενα χρόνια θα είναι ο επόμενος που θα ανακοινωθεί όταν τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά θέματα και έτσι θα κλείσει και η θέση του playmaker.

Έπειτα θα ενταθούν οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η frontline με έναν κλασικό σέντερ και ένα 4-5. Και εκεί πάντως η Ένωση θα προσπαθήσει να πάρει πολύ καλό παίκτη που θα κάνει την διαφορά, οπότε μένει να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του Ζοάν Πλάθα και του επιτελείου της ΑΕΚ, που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά αυτό το καλοκαίρι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X