Μπερνάρντο Σίλβα: Θέλει να φύγει από τη Σίτι και ενημέρωσε και τον Γκουαρντιόλα

Μπερνάρντο Σίλβα: Θέλει να φύγει από τη Σίτι και ενημέρωσε και τον Γκουαρντιόλα
Photo Credits: INTIME

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει εκφράσει στον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Μπερνάρντο Σίλβα, σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μια «βόμβα» αναφορικά με το μέλλον του Μπερνάρντο Σίλβα πυροδότησε ο ισπανικός Τύπος!

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, ο Πορτογάλος μέσος έχει μιλήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, γνωστοποιώντας την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Εtihad».

Βασική επιθυμία του 28χρονου χαφ αποτελεί η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα παρότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν λάβει αρνητική απάντηση από την πρωταθλήτρια Αγγλίας και κάτοχο του Champions League, για ενδεχόμενη αγορά του ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός τεχνικός, από την άλλη πλευρά, μετά τον χαμένο τελικό του Community Shield στα πέναλτι από την Άρσεναλ, τόνισε ότι επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ τόσο τον Μπερνάρντο Σίλβα, όσο και τον Ζοάο Κανσέλο τους οποίους η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας.

Θυμίζουμε ότι ο Μπερνάρντο Σίλβα φοράει τη φανέλα της Σίτι από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας καταγράψει συνολικά 307 συμμετοχές, ενώ μετρά 55 τέρματα και 57 ασίστ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X