Αθανασιάδης: «Κάποτε στην ΑΕΚ ξύπναγα και έψαχνα δικαιολογία να μην πάω προπόνηση» (VIDEO)

Αθανασιάδης: «Κάποτε στην ΑΕΚ ξύπναγα και έψαχνα δικαιολογία να μην πάω προπόνηση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γιώργος Αθανασιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένος στον Αιμίλιο και το «quizball» ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να μιλά και για καταστάσεις που έχει περάσει στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κίπερ ανέφερε μεταξύ άλλων πως πριν αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να φύγει από την ομάδα και δεν ήθελε να πηγαίνει καν στις προπονήσεις.

«Όταν επέστρεψα είπα θέλω να φύγω, δεν θα ανανεώσω. Μόλις έκανα 10 μέρες προπον΄σηεις ήταν κάτι διαφοερτικό, είδα πως ξεκινάει αυτή η ομάδα να γίνεται παρέα. Στα δύσκολα και στα εύκολα να είναι μαζί. Γίναμε οικογένεια, ο προπονητής μας έφερε κοντά. Υπάρχει ο χαβαλές αλλά υπάρχει και η σοβαρότητα. Ατόμικα ο κάθε παίκτης είναι πολύ καλός. Αυτό είχε γίνει και άλλες χρονιές αλλά τελικά δεν έβγαινε.

Πριν φύγω από την ΑΕΚ δεν ήθελα να πηγαίνω στην προπόνηση. Ξημέρωνε και έλεγα τι να πω να μην πάω. Πέρυσι και που δεν έπαιζα το γούσταρα. Είναι σημαντικό αυτό που βγάζει ο Αλμέιδα και επίσης είναι πολύ ανοιχτός, μπορείς να του πεις τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αθανασιάδης.

Δείτε το βίντεο από το 5:40

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X