Δημοσιογράφος... στέλνει τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Δημοσιογράφος... στέλνει τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Αβέβαιο το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον φιλικό αγώνα με την Γεονμπούκ (3-0), ο Νεϊμάρ φόρεσε την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από εξάμηνη απουσία και μάλιστα σκόραρε δις, ενώ «μοίρασε» και μία ασίστ, γεγονός που αναπτέρωσε τις ελπίδες των ποδοσφαιρόφιλων, να δούν και πάλι το «καλό» αγωνιστικό πρόσωπο του Βραζιλιάνου άσου.

Κι ενώ το ενδεχόμενο, ο Νεϊμάρ ν’ αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του Λουϊς Ενρίκε στην Παρί ΣΖ είναι αρκετά πιθανό, πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τους πρωταθλητές Γαλλίας, να τον συμπεριλαμβάνουν στα ανταλλάγματα για την μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς ν’ απαντούν αρνητικά.

Παράλληλα, στο Κατάρ, ο δημοσιογράφος Μαμπχούτ Αλ Μάρι αποκάλυψε μια μικρή «βόμβα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι ο Νεϊμάρ θα ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα τις επόμενες ημέρες. Ο δημοσιογράφος, που έχει περισσότερους από 400.000 ακολούθους στο Instagram, είναι πεπεισμένος ότι ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Καταλονία μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ταυτόχρονα, στην Καταλονία, ο τοπικός Τύπος παραμένει πεπεισμένος ότι προς το παρόν η επιστροφή του Νεϊμάρ δεν είναι στα πλάνα του Τσάβι ούτε της διοίκησης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X