Πόνσε: «Έχω αφήσει κάτι στην μέση, έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο!» (VIDEO)

Πόνσε: «Έχω αφήσει κάτι στην μέση, έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Έκι Πόνσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο από χθες (6/8) Έκι Πόνσε, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτησή του!

Ο Αργεντίνος παικταράς έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα για λογαριασμό του δικέφαλου και από την πλευρά του δήλωσε πως έχει αφήσει κάτι στη μέση και πως έχει ευθύνη απέναντι στον κόσμο της ομάδας

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πόνσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονούσα για να έρθω. Επιθυμώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να επαναλάβουμε μία παρόμοια χρονιά όπως αυτή που κάναμε όταν ήμουν ξανά εδώ και ακόμη καλύτερη.

Εχω μιλήσει με τον Αλμέιδα. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά θα πρέπει να ακολουθήσουν κάποιες διαδικασίες όπως οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του συμβολαίου. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όταν μου δοθεί το οκ.

Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως αυτή η αγάπη και ο σεβασμός που νιώθω για αυτή την ομάδα θα προσπαθήσω να τη δείξω στο γήπεδο. Ελπίζω να σκοράρω κάποια γκολ και να βοηθήσω την ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως νιώθω την αγάπη του κόσμου. Από την πρώτη στιγμή δέχθηκα άπειρα μηνύματα και πολύ αγάπη. Αυτή την ευθύνη προς τον κόσμο θέλω να την ανταποδώσω.»

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του Έκι Πόνσε:

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X