Ο Ρούμπιο σόκαρε την Ισπανία: «Σταματώ την επαγγελματική μου πορεία για να προσέξω την ψυχική μου υγεία»

Ο Ρούμπιο σόκαρε την Ισπανία: «Σταματώ την επαγγελματική μου πορεία για να προσέξω την ψυχική μου υγεία»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρίκι Ρούμπιο σόκαρε τον μπασκετικό κόσμο δηλώνοντας πως σταματά το μπάσκετ, για να συγκεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξάφνιασε το μπασκετικό κοινό η επίσημη τοποθέτηση του 33χρονου γκαρντ, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομοσπονδίας.

Φυσικά, μένει να φανεί τι θα συμβεί με τη συνέχεια της καριέρας του και αν αυτή η απόφαση ενδέχεται να αλλάξει. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια δήλωση – σταθμό, με τον Ρούμπιο να δίνει προτεραιότητα στο σημαντικό πράγμα: στην ψυχική του υγεία.

«Έχω αποφασίσει να σταματήσω την επαγγελματική μου πορεία για να προσέξω την ψυχική μου υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για όλη την υποστήριξη που έλαβα και την κατανόηση της απόφασής μου. Σήμερα το #LaFamilia έχει ακόμα μεγαλύτερο νόημα. Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου, για να αντιμετωπίσω αυτές τις στιγμές. Θα δώσω περισσότερες πληροφορίες όταν έρθει η κατάλληλη ώρα», τόνισε ο ίδιος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X