Tσιτσιπάς: «Περιμένω μάχη με Ντε Μινόρ» (VIDEO)

Tσιτσιπάς: «Περιμένω μάχη με Ντε Μινόρ» (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για τον τελικό του Λος Κάμπος κόντρα στον Ντε Μινόρ και αναγνωρίζει τις δυσκολίες, παρά την καλή παράδοση που έχει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πάντα είναι ωραίο να παίζεις σε έναν τελικό και στο Μεξικό αυτό είναι ακόμα πιο ξεχωριστό, λόγω του κόσμου και της ατμόσφαιρας που υπάρχει εδώ», είπε αρχικά στη συνέντευξη τύπου του ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. «Ανυπομονώ γι’ αυτή την ευκαιρία και για να παίξω καλό τένις».

Για τον Ντε Μινόρ ανέφερε: «Περιμένω μάχη εναντίον του, έχει παίξει καλό τένις. Πρέπει να παλέψω λίγο περισσότερο. Είναι ένας παίκτης που δεν τα παρατάει ποτέ, τρέχει πολύ και επιστρέφει πολλές μπάλες και αυτό περιμένω να κάνει και αύριο. Επίσης μπορεί να γίνει δημιουργικός και ανεβαίνει στο φιλέ, μπορεί να χτυπήσει νωρίς την μπάλα και να σου κόψει χρόνο. Θα πρέπει να έχω καλή κίνηση στο court και να είμαι έτοιμος για τέτοια χτυπήματα».

Μίλησε, τέλος, και για το μέλλον του ελληνικού τένις. «Δεν βρίσκομαι πολύ συχνά στην Ελλάδα για να έχω ξεκάθαρη εικόνα. Είχα μια μικρή αλληλεπίδραση με κάποιους junior παίκτες που ήρθαν να παίξουν στα Grand Slams, αλλά η μόνη εικόνα που έχω αυτή τη στιγμή για το ελληνικό τένις στα junior είναι μέσω του αδερφού μου, του Παύλου, που τα πήγε πολύ καλά πρόσφατα σε κάποια από τα ITF τουρνουά που έπαιξε. Ελπίζω να συνεχίσει να βελτιώνεται και να μπορέσει να παίξει σε ATP τουρνουά και να γίνει μέρος της ομάδας μας στο Davis Cup».

Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο (6/8) στις 6 το πρωί και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X