Δίνει 30 εκατ. ευρώ για τον αντικαταστάτη του Χόιλουντ η Αταλάντα!

Δίνει 30 εκατ. ευρώ για τον αντικαταστάτη του Χόιλουντ η Αταλάντα!
Photo Credits: INTIME

Τον αντικαταστάτη του Ράσμους Χόιλουντ που οδεύει προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρήκε η Αταλάντα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Χόιλουντ η Αταλάντα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», η ομάδα του Μπέργκαμο έχει καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ στη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Τζιανλούκα Σκαμάκα, θέλοντάς τον για να καλύψει το κενό του Χόιλουντ, ο οποίος φεύγει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, η Αταλάντα δεν… παίζει μόνη της για την απόκτηση του Σκαμάκα, αφού ενδιαφέρον για εκείνον έχει εκφράσει τις τελευταίες εβδομάδες και η Ίντερ.

Μένει να δούμε αν ο 24χρονος φορ θα επιστρέψει στη Serie A μετά από μία σεζόν στην Premier League, όπου είχε 8 γκολ σε 27 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Σασουόλο, Τζένοα, Άσκολι, Τσβόλε και Κρεμονέζε, ενώ έχει χριστεί και 11 φορές διεθνής με την «σκουάντρα ατζούρα»!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X