Πέρασε ιατρικά από την Μπαρτσελόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ!

Πέρασε ιατρικά από την Μπαρτσελόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ!
Photo Credits: INTIME

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε ο Τζαμπάρι Πάρκερ, τον οποίο η Μπαρτσελόνα τον προορίζει για αντικαταστάτη του Νίκολα Μίροτιτς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα δυνατό «όνομα» από το ΝΒΑ εξετάζει η Μπαρτσελόνα για να αναπληρώσει το κενό του Νίκολα Μίροτιτς στη φροντ λάιν της.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ο «εκλεκτός» των Καταλανών είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ! Το άλλοτε νούμερο «2» στο ντραφτ του 2014 ψάχνει το restart στην καριέρα του και φέρεται να βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική των «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, εδώ και αρκετά χρόνια ο βετεράνος ψηλός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και μάλιστα την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε κάπου, μένοντας εκτός. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, λοιπόν, ο Πάρκερ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις από την Μπαρτσελόνα.

Πλέον, οι Καταλανοί περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του και εφόσον είναι καλές, τότε ο Αμερικανός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τελευταία ομάδα του Τζαμπάρι Πάρκερ στο ΝΒΑ ήταν οι Σέλτικς τη σεζόν 2012/22. Στην καριέρα του, ο 28χρονος έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μπακς (2014-18), Μπουλς (2018/19), Γουίζαρντς (2019), Χοκς (2019/20) και Κινγκς (2021/21).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X