Επίσημο: Στον ΚΑΟ Μελισσίων ο Μαυροειδής

Επίσημο: Στον ΚΑΟ Μελισσίων ο Μαυροειδής
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ για λογαριασμό του ΚΑΟ Μελισσίων.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση για τον ΚΑΟ Μελισσίων. Ο έμπειρος σέντερ, Δημήτρης Μαυροειδής, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα. Να σημειώσουμε ότι ο 38χρονος παίκτης είναι και γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, ενώ η παρουσία του στον ΚΑΟ Μελισσίων είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων έχει την τιμή να υποδεχθεί έναν γεννημένο πρωταθλητή στην «οικογένειά» του και ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Δημήτρης (38 ετών, 212εκ, Center) που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Μαρούσι, Bilbao, Ολυμπιακό (κατάκτηση Euroleague 2013), AEK (κατάκτηση BCL 2018), στην οποία υπήρξε και αρχηγός κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, έρχεται να πλαισιώσει τα νέα παιδιά της ομάδας μας με την πολύτιμη εμπειρία του, αλλά και να προσθέσει δύναμη και ποιότητα μέσα στη ρακέτα με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Η χαρά μας είναι διπλή καθώς πέραν της μπασκετικής του αξίας, ο Δημήτρης είναι πρωτίστως εξαιρετικός χαρακτήρας. Δημήτρη καλώς όρισες στην «οικογένεια» των Μελισσίων και σου ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X