Ο Δημήτρης Μαυροειδής επιστρέφει στα παρκέ για τα Μελίσσια

Ο Δημήτρης Μαυροειδής επιστρέφει στα παρκέ για τα Μελίσσια
Photo Credits: INTIME

Ένα βήμα από τη μεταγραφική βόμβα της ιστορία του βρίσκεται ο ΚΑΟ Μελισσίων, που ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του τον Δημήτρη Μαυροειδή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε στις 5 Μαΐου την απόσυρση του από την ενεργό δράση ως παίκτης της ΑΕΚ, ώστε να αναλάβει διοικητικό πόστο στην Ένωση.

Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο και στην Α’ ΕΣΚΑ συνεχίζοντας αυτό που αγαπάει, που δεν είναι άλλο από το να βρίσκεται μέσα στα παρκέ ως παίκτης.

Ο διεθνής σέντερ που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα το 2013 με τον Ολυμπιακό, το BasketBall Champions League και δυο κύπελλα Ελλάδας με την ΑΕΚ, αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει τα μέγιστα το νεανικό σύνολο του Έκτορα Οικονομόπουλου, και να αποτελέσει έμπνευση για τον ΚΑΟΜ που επιμένει στη φιλοσοφία των ακαδημιών της, ενώ ταυτόχρονα κάνει μεγάλο φαβορί για την άνοδο και το ανδρικό τμήμα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X