Βαθμολογία UEFA: Μάχη σώμα με σώμα με την Κροατία - Καθοριστικά τα ματς των ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ

Βαθμολογία UEFA: Μάχη σώμα με σώμα με την Κροατία - Καθοριστικά τα ματς των ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ
Photo Credits: INTIME

Μάχη σώμα με σώμα με την Κροατία και έρχονται δύο εβδομάδες… φωτιά με τα ματς των ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ να είναι καθοριστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα μπορεί να πανηγύρισε δύο νίκες από ΠΑΟΚ και Άρη, ωστόσο, η Κροατία προσπέρασε τη χώρα μας και πλέον οι μάχες της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αλλά και της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Χάιντουκ Σπλιτ είναι καθοριστικές.

Ο δεύτερος προκριματικός γύρος των δύο διοργανώσεων της UEFA που είχαν αγώνες σε αυτήν την φάση, ολοκληρώθηκαν. Οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας προσέφεραν στη χώρα μας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης, επικράτησαν των Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αραράτ αντίστοιχα, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa Conference League. Ο Παναθηναϊκός την Τρίτη με την ισοπαλία κόντρα στην Ντνίπρο (2-2) πρόσφερε και αυτός κάποιος βαθμούς στην ελληνική συγκομιδή και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον τρίτο προκριματικό.

Η χώρα μας αυτή την εβδομάδα πήρε συνολικά 500 βαθμούς φτάνοντας τους 21025. Παρ’ όλα αυτά, η Κροατία μας προσπέρασε αφού η δεύτερη νίκη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ επί της Αστάνα την Τετάρτη, σε συνδυασμό με τις δύο νίκες των Όσιγιεκ και Ριέκα στο Europa Conference League, προσέφεραν στην Κροατία 750 βαθμούς και την έστειλαν στους 21150. Έτσι, η Κροατία πλέον βρίσκεται στην 19η θέση και η Ελλάδα στην 20η, με την διαφορά των δύο χωρών στους 125 βαθμούς.

Πλέον, στην μάχη μπαίνουν για την Ελλάδα και η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League αντίστοιχα. Όλα αυτά, ενώ οι δύο προσεχείς εβδομάδες θα κρίνουν πολλά καθώς έπονται δύο πολύ κρίσιμες ελληνοκροατικές μάχες.

Η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο ΠΑΟΚ την Χάιντουκ Σπλιτ. Από την έκβαση των δύο αυτών ζευγαριών θα κριθούν πολλά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο ποια από τις δύο χώρες έχει περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει ψηλότερα στο φινάλε της φετινής σεζόν.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X