Έγινε της... κακομοίρας στον ΠΑΟΚ: Χαμός με Τάισον και Λουτσέσκου στον πάγκο μετά την αλλαγή

Έγινε της... κακομοίρας στον ΠΑΟΚ: Χαμός με Τάισον και Λουτσέσκου στον πάγκο μετά την αλλαγή
Photo Credits: INTIME

Της κακομοίρας στον πάγκο του ΠΑΟΚ ανάμεσα σε Τάισον και Λουτσέσκου δευτερόλεπτα μετά την αλλαγή του Βραζιλιάνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυρ και μανία με την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να τον κάνει αλλαγή μετά την αποβολή του Ντόουγκλας Αουγκούστο έγινε ο Τάισον!

Στο 40′, ο Αουγκούστο δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έπρεπε να «θυσιάσει» κάποιον, για να θωρακίσει την άμυνά του κόντρα στην Μπεϊτάρ και με το σκορ στο 0-1. Αποφάσισε, λοιπόν, να βγάλει τον Τάισον, βάζοντας στη θέση του τον Τσιγγάρα.

Όταν, όμως, ο Βραζιλιάνος κατάλαβε ότι είναι αυτός, που πρέπει να περάσει εκτός, έγινε έξαλλος! Και το έδειξε με χαρακτηριστικές κινήσεις, βγαίνοντας από το γήπεδο. Στον πάγκο, δε, δεν έδωσε σε κανέναν το χέρι και μάλιστα, όταν κάθισε κλότσησε ένα μπουκάλι και πέταξε μακριά τις επικαλαμίδες του!

Δευτερόλεπτα μετά, ωστόσο, και παρότι με παίκτη λιγότερο, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τόμας, με τον Λουτσέσκου, μάλιστα, να πανηγυρίζει έξαλλα!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X