ΑΕΚ: Με τρεις «κιτρινόμαυρες» στο Μπακού για το EURO 2023 η Εθνική Νεανίδων

ΑΕΚ: Με τρεις «κιτρινόμαυρες» στο Μπακού για το EURO 2023 η Εθνική Νεανίδων
Photo Credits: INTIME

Γάσπαρη, Λυτρίβη και Δρουγκίδου βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το EURO 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρεις αθλήτριες της ΑΕΚ στην αποστολή θα ξεκινήσει απόψε από τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη και τελικό προορισμό το Μπακού, η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων Κ17 προκειμένου να πάρει μέρος στο EURO 2023 που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν 5-13 Αυγούστου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε καμπ προετοιμασίας στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει παρακαταθήκη τη συμμετοχή του στους δύο τελευταίους Μεσογειακούς Αγώνες σε Μαυροβούνιο και Ναύπλιο.
Σε σχέση με τους αγώνες του Φεβρουαρίου που έγιναν στην πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας η Εθνική έχει μία απουσία, καθώς η εξτρέμ Μαλταμπέ είναι τραυματίας.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει στον Β’ όμιλο τα Νησιά Φερόε, την πανίσχυρη Ισπανία, το Ισραήλ και το Λουξεμβούργο με τις δύο πρώτες ομάδες να προκρίνονται στα ημιτελικά. Οι ομάδες που κατακατήσουν τα τρία μετάλλια θα προκριθούν στο EURO Νεανίδων 2024

Στην αποστολή για Μπακού μετέχουν ο συντονιστής Εθνικών Ομάδων Γυναικών Χρήστος Τζουβάρας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος, η έφορος Ερασμία Λάσκαρη, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι 16 παρακάτω αθλήτριες: Κουρτίδη, Πιπελίδου, Κατέβα, Γιαννοπούλου (ΑΕΠ Πανόραμα), Γάσπαρη, Λυτρίβη, Δρουγκίδου (ΑΕΚ), Λούκου, Μαντζώρου, (ΟΦΝ Ιωνίας), Φιλιππιάδου (Πανελλήνιος Νεάπολης), Κοτίδου, Κιουκτσόγλου (Δράμα 1986), Ζάμπα (ΑΟ Προσοτσάνης), Θεοδωρίδου (Φίλιππος Βέροιας), Ρούσσου (ΓΑΣ Καματερού), Λουρίδα (ΑΣ Ηλιούπολης 2006).

«Ξεκινάμε κόντρα στα Φερόε, θα παίξουμε επίσης με Ισραήλ και Λουξεμβούργο, αυτά είναι τα τρία ματς που στοχεύουμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη 2η θέση του ομίλου.
Υπάρχει επίσης στον όμιλο και η Ισπανία που ξέρουμε ότι είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, πολύ ανώτερου από αυτής της διοργάνωσης.
Το σημαντικό είναι να μάθουμε να παλεύουμε το κάθε ματς και να μην παρατήσουμε τη διοργάνωση, ακόμα και αν κάποιο παιχνίδι δεν μας βγει. Στόχος της Εθνικής είναι πάντα ή όσο δυνατόν καλύτερη θέση.
Τα κορίτσια έχουν παραστάσεις πλέον από παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ η παρουσία μας στις δύο Μεσογειάδες», σχολίασε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X