Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ!
Photo Credits: INTIME

Στον αέρα τα εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ την Τρίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βγήκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 21:45 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν έως και αύριο Παρασκευή 4/8 και ώρα 9 π.μ. οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 6, 46, 47, 48, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα αγοράς της θέσης τους για τα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν 2023-24. Από 25 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Τρίτης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Γ’ Προκριματικού Γύρου του UEFA Champions League με αντίπαλο την GNK Dinamo Zagreb στην OPAP ARENA (Τρίτη 8 Αυγούστου, ώρα 21.45).

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν έως και αύριο Παρασκευή 4/8 και ώρα 9 π.μ. οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 6, 46, 47, 48, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα αγοράς της θέσης τους για τα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν 2023-24.

Από αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η ελεύθερη πώληση εισιτηρίων, έως εξαντλήσεώς τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X