EuroLeague: Ανοίγει έρευνα για τις καταγγελίες εναντίον Κορομηλά

EuroLeague: Ανοίγει έρευνα για τις καταγγελίες εναντίον Κορομηλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι καταγγελίες που έκανε ο Ουκρανός διαιτητής Μικόλα Αμπρόσοφ και εμπλέκουν τον Μπόρις Ρίζικ και τον Ηλία Κορομηλά θα ερευνηθούν από τη EuroLeague.

Αυτό ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague και του EuroCup, με τους τελικούς του 2021 ανάμεσα στην Ούνικς Καζάν και τη Μονακό να είναι το επίκεντρο της καταγγελίας του Αμπρόσοφ.

«Τα πρότυπα ακεραιότητας όλων των διαιτητών της EuroLeague βασίζονται στην ισχυρή τήρηση ηθικών και ηθικών αρχών και αξιών όπως η ειλικρίνεια, η τιμή και η αξιοπιστία. Η Euroleague Basketball ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο παρακολούθησης για να εγγυηθεί ότι όλα τα παιχνίδια διεξάγονται σε ένα αδιαμφισβήτητο περιβάλλον Fair Play, εφαρμόζοντας μια πολιτική μηδενικής ανοχής για δωροδοκία και διαφθορά.

Η Euroleague Basketball θα ανοίξει εσωτερική έρευνα για να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενο των δηλώσεων που έκανε ο Ουκρανός διαιτητής Μικόλα Αμπρόσοφ.

Μόλις ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα, η Euroleague Basketball θα αποκαλύψει δημόσια την έκβασή της και εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα μέτρα ή κυρώσεις εναντίον οποιουδήποτε ατόμου που μπορεί να εμπλέκεται», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X