Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Αφήσαμε κάτι στη μέση, στόχος της ΑΕΚ το νταμπλ»

Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Αφήσαμε κάτι στη μέση, στόχος της ΑΕΚ το νταμπλ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ, Άγγελος Εμμανουηλίδης μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης θα παραμείνει για δεύτερη σερί χρονιά στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ .

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο προπονητής και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχουν βάλει μπρος για τον σχεδιασμό μιας νέας ομάδας που θα επιστρέψει για να διεκδικήσει τίτλους και την επιστροφή της στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για τη νέα ομάδα που «χτίζεται», τους στόχους της επόμενης σεζόν και την συνεργασία με τον νέο Τεχνικό Διευθυντή, Αντρέα Καντελόρο.

– Τι σημαίνει για σένα η παραμονή σου στην ομάδα για μια ακόμη σεζόν;

Αρχικά να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Όπως έχω ξαναπεί έχουμε αφήσει κάτι στην μέση και είμαι βέβαιος πως με πολύ προσπάθεια, μεθοδική δουλειά και υπομονή θα καταφέρουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλο από το Νταμπλ. Με το που τελείωσε η σεζόν συζητήσαμε με την διοίκηση και βάλαμε τους στόχους για την νέα σεζόν. Σίγουρα το ότι με εμπιστεύεται ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου με τιμά ιδιαίτερα και τους ευχαριστώ. Νομίζω ότι έχουμε  κάνει πολλή καλή  δουλειά σε ότι αφορά ρόστερ και μεταγραφές. Πιστεύω ακράδαντα ότι η οργάνωση και το σωστό χτίσιμο της ομάδας από το  καλοκαίρι είναι το πιο σημαντική κομμάτι για να επιτυχείς τους στόχους σου.

– Πως θα χαρακτήριζες για την ΑΕΚ την χρονιά που πέρασε;

Η ομάδα φέτος δυστυχώς στάθηκε πολύ άτυχη στους τελικούς να μην έχει 2 πολύ σημαντικούς παίκτες στην διάθεση της. Αυτό χωρίς να είναι δικαιολογία μας επηρέασε πάρα πολύ και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Στον τελικό του κυπέλλου στον οποίο ήμασταν πλήρεις κερδίσαμε και τουλάχιστον πετύχαμε τον ένα από τους 2 στόχους μας.

-Πως προχωράει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας ομάδας;

Για την νέα σεζόν κρατήσαμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ μας. Με τον ερχομό του Αντρέα Καντελόρο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή κοιτάξαμε και την ξένη αγορά και θα ενισχυθούμε και εκεί με 3-4 παίκτες. Έχουμε ήδη συμφωνήσει με 3 πολύ αξιόλογους παίκτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σημαντικά  απλά ακόμα  μένουν οι ανακοινώσεις. Θα ήθελα μια αρκετά νεανική ομάδα, η οποία θα πιέζει τον αντίπαλο, θα έχει κατοχή μπάλας και θα είναι αποτελεσματική. Στόχος μας επίσης μέσα από το ωραίο ποδόσφαιρο να φέρουμε και τον κόσμο στο γήπεδο. Να θέλει να έρχεται να μας βλέπει.

-Ποια είναι η συνεργασία σου με τον νέο τεχνικό διευθυντή αλλά και τους ανθρωπους της ΑΕΚ;

Η Παρουσία του Αντρέα αρχικά δείχνει  το πόσο σοβαρά βλέπει η διοίκηση και ο κύριος Αλεξιου το τμήμα του Futsal. Πρώτη φορά έρχεται σε τέτοια θέση άνθρωπος από το εξωτερικό και πόσο μάλλον από την Ιταλία στην οποία το Futsal είναι επαγγελματικό και πολύ ανεπτυγμένο. Ο Αντρέα πέρα από τους ξένους παίκτες θα έχει και ρόλο άμεσου συνεργάτη μου καθώς ο ίδιος έχει υπάρξει στο παρελθόν και παίκτης Α εθνικής Ιταλίας αλλά και προπονητής. Οπότε ο ρόλος του θα είναι πολύπλευρος. Αρχικά να πω ότι είμαι μίσος Ιταλός. Τα ιταλικά είναι η μητρική μου γλώσσα. Πάντα είχα επαφές με ανθρώπους του Futsal στην Ιταλία. Έτσι γνωρίζοντας τον επαγγελματικά, την αξία του και την δουλειά του πρότεινα στον πρόεδρο να τον φέρουμε στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος αφού του ανέλυσα το projectτο βρήκε πολύ ενδιαφέρον και του έκανε πρόταση συνεργασίας Η παρουσία του στην ομάδα θα προσδώσει σίγουρα μια καινούργια δυναμική και κάποιες εμπειρίες πολύ σημαντικές. Επίσης μας βοήθησε σημαντικά μέσω των επαφών του και των γνωριμιών του για την καλύτερη επιλογή των ξένων παικτών.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X