Πινέδα και Λιβάι πάντως, δεν έχουν οι «άλλοι»

Πινέδα και Λιβάι πάντως, δεν έχουν οι «άλλοι»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για αυτούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ακόμα και σε μια ομάδα που έχει MVP τον προπονητή της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πέντε μερούλες έμειναν. Και θα ανταμώσουμε ξανά στης «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ» τα μέρη, αφού στης Φιλαδέλφειας, είμαστε ούτως ή άλλως κάθε μέρα, εκτός από τις όποιες λίγες μέρες πήγαμε διακοπές. Επιστροφή στο σπίτι λοιπόν, ύστερα από τη μαγική βραδιά της φιέστας. Στη σεζόν που εκτός των άλλων, αποδείχτηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, τι σήμαινε για την ΑΕΚ, να παίζει μακριά από το σπίτι της. Μία που επέστρεψε σε αυτό και μία που πήρε νταμπλ.
Την Τρίτη λοιπόν. Για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Opap Arena». Με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για την κορυφαία διοργάνωση. Μια κατάσταση δηλαδή που αρμόζει 100% στην ΑΕΚ. Με πίστη, με πάθος, με φωνή. Αρκούν για να «φτιάξουν» τα παιδιά με τα κιτρινόμαυρα και να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο κάθε αντίπαλο. Σε ένα ματς, από αυτά που συνηθίζουμε να λέμε και ισχύει, ότι «παίζει» και ο κόσμος από την εξέδρα.
Η ενδεκάδα θα είναι ενδεκάδα περσινή. Ενδεκάδα νταμπλ δηλαδή. Μια ομάδα που έδειξε σε όλους και κυρίως απέδειξε στον ίδιο της τον εαυτό, τι δυνατότητες έχει και τι μπάλα μπορεί να παίξει. Δεδομένα λοιπόν, αποκλείεται να φοβηθεί, δεδομένα θα έχει αυτοπεποίθηση. Και δεδομένα θα σεβαστεί τον αντίπαλο. Και δεδομένα θα τον έχει «διαβάσει», όπως φυσικά και ο αντίπαλος θα έχει «διαβάσει» την ΑΕΚ.

Αυτό δεν ήταν δεδομένο…

Σε μια ενδεκάδα που θα βρίσκονται και ο Πινέδα και ο Λιβάι. Κι αυτό δεν ήταν ούτε δεδομένο, ούτε φάνταζε ιδιαιτέρως πιθανό, για να ξέρουμε τι λέμε, στην αρχή του καλοκαιριού. Είναι όμως και οι δύο εδώ. Χαρούμενοι και εξασφαλισμένοι!
Γιατί ναι μεν, η ΑΕΚ είναι ΟΜΑΔΑ πάνω απ’ όλα και έχει MVP τον προπονητή της, αλλά ακόμα και σε αυτές τις ΟΜΑΔΕΣ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία, υπάρχουν οι παίκτες εκείνοι που τις ανεβάζουν κατά πολύ τη δυναμική και το αγωνιστικό τους επίπεδο. Και σίγουρα μια ΑΕΚ με Πινέδα και Λιβάι είναι πολύ περισσότερο ανταγωνιστική από μια ΑΕΚ χωρίς αυτούς τους δύο.
Ανεξαρτήτως λοιπόν των μεταγραφικών κινήσεων που απομένουν και θα γίνουν για να είναι απολύτως πλήρης η ομάδα για την πολύ απαιτητική σεζόν που έρχεται και όχι για δύο ή τέσσερα παιχνίδια, θεωρώ ότι «όλα τα λεφτά» (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για την ΑΕΚ, ήταν οι δύο αυτές μεγάλες αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Να αγοράσει δηλαδή τον Πινέδα και να ανανεώσει τον Λιβάι. Και χωρίς να υποτιμώ ποτέ κάθε σοβαρή κίνηση που έχουν κάνει ή που θα κάνουν οι εγχώριοι ανταγωνιστές της «Ένωσης», θεωρώ ότι… Πινέδα και… Λιβάι, θα έχει μόνο η ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X