Αναδεικνύει το ταλέντο του στις παραλίες της Μυκόνου ο Ιμπραΐμοβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αναδεικνύει το ταλέντο του στις παραλίες της Μυκόνου ο Ιμπραΐμοβιτς (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές και "τρελαίνει" το Νησί των Ανέμων με τα ποδοσφαιρικά του κόλπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται μαζί με την σύζυγό του και τον γιο τους στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Σουηδός παρόλο που έβαλε τέλος στην καριέρα του και ένας μύθος θα λείπει από εδώ και πέρα από τα γήπεδα, δεν σταματάει το άθλημα ούτε στην παραλία.

Ο Ίμπρα, που αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στην ιστορία που έχει αγωνιστεί στο Champions League με τα χρώματα επτά ομάδων, πήρε την μπάλα στα πόδια του και ξεκίνησε τα κόλπα του στην άμμο μαζί με τον 16χρονο γιο του, Μαξιμίλιαν.

Ο ίδιος ανήρτησε στα social του μία φωτογραφία, δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα του, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα “Photoshop”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Παράλληλα ένα video κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής έκανε “ψαλιδάκι” μέσα στη θάλασσα. Δείχνοντας έτσι τις εκπληκτικές του ικανότητες και μέσα στο νερό.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X