Τρίτη βραδάκι επιστρέφει η Ευρώπη στης Φιλαδέλφειας τα μέρη!

Τρίτη βραδάκι επιστρέφει η Ευρώπη στης Φιλαδέλφειας τα μέρη!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ που είναι χάρη στο σύνολο του Πελάδο 50-50, τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο με Ντνίπρο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χρειάστηκε να περιμένουμε δύο δεκαετίες για να επιστρέψουμε και να ζήσουμε ξανά το αυτονόητο: την ΑΕΚ στην πόλη της, στην έδρα της, στο σπίτι της, στη δική της γειτονιά: στην Νέα Φιλαδέλφεια. Και βέβαια με την επιστροφή της, συνδυάστηκε και το come back στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και πανηγύρισε το νταμπλ έπειτα από πολλά χρόνια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, δεν υπάρχει κάτι που απλά έτυχε να συμβεί, χρειάστηκε και η τύχη σίγουρα, μα κυρίως: έδρα, συσπείρωση, ομάδα, προπονητής και ικανό ροστερ! Όλα αυτά μαζί ήταν απαραίτητο να συνυπάρξουν για να έρθει αυτή η απόλυτη επιτυχία.
Πλέον και μετά το νταμπλ της Ένωσης ήρθε η στιγμή της επιστροφής και στην Ευρώπη, να θυμηθούν όσοι την είχαν ξεχάσει αλλά ζήσει, να την γνωρίσουν άπαντες την κανονική ΑΕΚ στο δικό της γήπεδο επιτέλους. Διότι αν ρωτήσεις εκτός Ελλάδας πού αγωνίζεται η μεγαλύτερη κυρία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα σου πουν όλοι όσοι θεωρούν ότι γνωρίζουν, πως παίζει στο ΟΑΚΑ. Διότι εκεί την είδαν όσες φορές έπαιξε είτε στο Champions league είτε στο Europa τα προηγούμενα χρόνια, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ακόμη και συνάδελφοι στο εξωτερικό είχαν αυτήν την εντύπωση…
Τουλάχιστον έπαιξε δυνατά φέτος όλη η χρόνια της ΑΕΚ, συνοδεύτηκε από νταμπλ, όλοι αντιλήφθηκαν γιατί άλλαξε η δυναμική της. Εμπέδωσαν ότι επέστρεψε και αυτό δεν είναι είναι κάτι το οποίο έγινε στα λόγια. Το βασικότερο όλων είναι ότι συνέβη στα έργα, με νέο γήπεδο το κορυφαίο στην χώρα και όχι μόνο… Άρχισαν να θυμούνται όσοι γνώριζαν, έπαθαν σοκ όσοι δεν είχαν γνώση, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μια απίθανη έδρα και μια ομάδα που άλλαξε και απογείωσε τη δυναμική της σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό ότι πλέον όλα έχουν αλλάξει, δεν έχει καμία σχέση η ΑΕΚ αυτή με εκείνη του ΟΑΚΑ και αυτό θα επιβεβαιωθεί στην πράξη.
Ήδη όλοι έχουν εμπεδώσει την αλλαγή, πλέον σε κάθε κείμενο και αναφορά στην ΑΕΚ στο εξωτερικό και στις αναλύσεις τους, υπογραμμίζουν τη δύναμη της έδρας. “Πρέπει να αντιμετωπίσουν και την καυτή έδρα της ομάδας με τους πλέον φανατικούς οπαδούς”, ενώ συνοδεύουν τα κείμενα με σχετικές φωτογραφίες και βίντεο. Η Ευρώπη τη Τρίτη το βράδυ επιστρέφει στης Φιλαδέλφειας τα μέρη και μαζί της και η δική μας η χαρά αφού θα ζήσουμε ξανά στιγμές ανάλογες με εκείνες στα εγκαίνια, στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα. Τρίτη βραδάκι επιστρέφει η Ευρώπη στης Φιλαδέλφειας τα μέρη!

 Η απόλυτη γελοιοποίηση Μέσων και απόψεων…

Φυσικά θα έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία αν συνδυαστεί με νίκη η πρώτη και στην Ευρώπη στο νέο μας γήπεδο και στην γειτονιά μας. Είναι η πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ και απαιτείται στο δικό μας κεφάλι να ξεκινήσει θετικά. Βέβαια εδώ να ξεκαθαρίσω κάτι: οι αναμετρήσεις με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι δύσκολες, η Ένωση πρέπει να κάνει υπέρβαση, έχει κάνει στον πρόσφατο παρελθόν και θα  συνιστά επιτυχία ήδη ότι στην εξίσωση έχει πάει η υπόθεση πρόκριση στο 50-50… Κι αν τα καταφέρει θα είναι σημαντική για την ίδια και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αν και είναι δεδομένο ότι από τους βασικούς μας ανταγωνιστές κάνεις δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Αντίθετα είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η πλειονότητα των πρασίνων και κόκκινων παρακαλούν την αποτυχία της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League. Μου το έχουν στείλει κιόλας: αφού θα είστε Ευρώπη ας μην είστε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Το ακούω και το δέχομαι αλλά δεν το υιοθετώ για κανέναν αντίπαλο μας. Κάθε τέτοια επιτυχία, στο δικό μου κεφάλι, υποχρεώνει τον κάθε αντίπαλο να γίνεται καλύτερος ειδικά από τη στιγμή που πλέον όλα κρίνονται στο χορτάρι όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο.
Ζήσαμε πέρυσι μια κατάσταση γελοία και φτάσανε κάποιοι να λένε για κλοπή του πρωταθλήματος επειδή τάχα μου η ΑΕΚ κόλλησε κοβιντ τον Παναθηναϊκό κι ας μην είχε εκείνη κρούσματα και ας μην κόλλησε κανείς απ τους παίκτες του αντιπάλου μετά με τους πράσινους. Βέβαια για τον ίδιο λόγο αποκλείστηκε ολόκληρη Τότεναμ και ας υπήρχε τότε το πρωτόκολλο υγείας, είχε εκτός πολλούς ποδοσφαιριστές και η UEFA κατοχύρωσε το ματς υπερ του αντιπάλου της. Χωρίς να αναβάλει την αγωνιστική έστω 24 ώρες, ούτε καν μπήκε στη διαδικασία συζήτησης για περισσότερες μέρες, η απάνθρωπη UEFA ντε…
Κι ήρθε η τροφική δηλητηριώδη στο ματς με τον Παναθηναϊκό και την Ντνίπρο να γελοιοποιηθούν Μέσα και απόψεις. Τόσο γρήγορα όσο να θεωρούσε κάποιος ότι το είχε σχεδιάσει κάποιος από την ΑΕΚ… Ξαφνικά το ανθρώπινο και η υγεία δεν παντρεύτηκε με τα όνειρα ποδοσφαιριστών, για να επιβεβαιωθεί ακριβώς όσα υποστηρίζαμε και σημειώναμε εμείς, για μια απόφαση που στο μεταξύ έλαβαν 5 στις 6 ομάδων των play off αλλά μόνο στην ΑΕΚ το ανάθεμα των πρασίνων, ούτε καν στους υποτιθέμενους κόκκινους εχθρούς τους, ούτε καν στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής που επέβαλλε ένα 24ωρο αναβολής… Τελικά κατάλαβαν και οι τυφλοί είδαν, οι κουφοί άκουσαν και οι αμπαλοι παρέμειναν μπούφοι!Τρίτη βραδάκι επιστρέφει η Ευρώπη στης Φιλαδέλφειας τα μέρη!
Υγ: Έγινε ακριβώς αυτό που έπρεπε με τον Λιβάι Γκαρσία. Όχι απλά αναπροσαρμογή αλλά επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το 2028! Διότι είναι γεγονός ότι όποιον θέλει, πιστεύει και σέβεται η ομάδα, τον κρατάει εδώ, δικό της, όσο θέλει… Και φυσικά μιλάμε για το δεύτερο καλύτερο deal του καλοκαιριού για την ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Πινέδα!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X