Ο Σέρχιο Γιουλ δεν μπορεί να δει τον Έντι Ταβάρες με άλλη φανέλα

Ο Σέρχιο Γιουλ δεν μπορεί να δει τον Έντι Ταβάρες με άλλη φανέλα
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε στην "AS" για το φετινό μεγάλο ραντεβού της Ισπανίας στο MundoBasket 2023, δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί στον Έντι Ταβάρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Γιουλ επιστρέφει στις επάλξεις για την Εθνική Ισπανίας, αποτελώντας ξανά μια από τις ηγετικές προσωπικότητες που θα διαχειριστεί ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην “AS” για το φετινό ραντεβού και τις σκέψεις του, αλλά και για το πλέον σημαντικό ζήτημα του καλοκαιριού για τη “Βασίλισσα”: το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες.

Μέσα σε όλα ρωτήθηκε κιόλας αν σκέφτεται την αποχώρηση από την δράση, όπως ο Ρούντι Φερνάντεθ.

«Δεν βάζω κάποια όρια σε αυτό. Όσο το σώμα μου μου επιτρέπει να παίζω, αυτό θα κάνω. Προφανώς θα ήθελα να είμαι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά πρέπει πρώτα να προκριθούμε. Κάτι που δεν είναι εύκολο, παρά το γεγονός πως το κάναμε να φαίνεται τέτοιο τα τελευταία χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κοιτάξουμε πώς μπορούμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Παρίσι»  ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε μετά από ερώτηση για τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Είμαι της άποψης πως ο Έντι θα πρέπει να αποσυρθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όποτε θέλει αυτός. Δεν είμαι ούτε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, ούτε ο Έντι Ταβάρες, που είναι δουλειά τους όλο αυτό, αλλά είναι ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης. Δεν υπάρχει κάποιος σαν αυτόν. Για μένα είναι ο καλύτερος αμυντικός, ίσως ακόμη κι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, για μας είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι. Ελπίζω πως θα ανανεώσει για 10 ή 15 χρόνια και πως θα μείνει για μια ζωή στη Μαδρίτη για να σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X