Τσάβι: «Ήταν τόσο χαρούμενος που θα πάει στην Παρί, είμαι απογοητευμένος, δεν το περίμενα»

Τσάβι: «Ήταν τόσο χαρούμενος που θα πάει στην Παρί, είμαι απογοητευμένος, δεν το περίμενα»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι επιβεβαίωσε ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ ζήτησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα για να πάρει στην Παρί, δηλώνοντας πως είναι απογοητευμένος από την απόφαση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν προχωρά την μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς ενεργοποίησε τη ρήτρα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι μετά το φιλικό με τη Μίλαν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου διεθνή, επιβεβαιώνοντας ότι ζήτησε από την ομάδα να φύγει.

Ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε ότι αυτή η απόφαση του 26χρονου τον απογοήτευσε, ενώ τον εξέπληξε το πόσο χαρούμενος ήταν ο 26χρονος.

«Θα είμαι ξεκάθαρος, ο Ντεμπελέ μας ζήτησε να φύγει. Μας είπε ότι έχει πρόταση από την Παρί, ότι τον πήραν τηλέφωνο. Είναι προσωπική απόφαση και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Πραγματικά με πονάει γιατί τον έχουμε φροντίσει πολύ, ήταν χαρούμενος και συνέχιζε να κάνει τη διαφορά, αλλά έχει αυτή την πρόταση, είπε ότι θέλει να φύγει και γι’ αυτό δεν έπαιξε.

Είναι ο νόμος της αγοράς, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε αυτήν την πρόταση, είναι μακριά από μας και του εύχομαι καλή τύχη, γιατί μας έχει δώσει πολλά, τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ προπονητής.

Είμαι λίγο απογοητευμένος, ναι, αλλά μας είπε ότι μίλησε ήδη με τον Λουίς Ενρίκε και με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και δεν υπήρχε τρόπος να τον πείσουμε, προσπαθήσαμε, αλλά η απόφαση πάρθηκε. Είδα ότι ήταν τόσο χαρούμενος που δεν ήταν το περίμενα», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X