Ένα και να καίει από τον «Λύμπε» (VIDEO)

Ένα και να καίει από τον «Λύμπε» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σχέση…στοργής που ανέπτυξε κατά τα χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ απέναντι στην πρώην ομάδα του ο Νίκος Λυμπερόπουλος, είναι γνωστή. Οσες φορές ο «Λύμπε» έβρισκε τον ΠΑΟ, ήξερε πάντα να τον «πονά» και να τους θυμίζει το λάθος που έκαναν. Όπως συνέβη και μια μέρα σαν σήμερα του 2005. Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Ενωσης μίλησε λίγο πριν το φινάλε και με δικό του γκολ οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του ΠΑΟ με 1-0, σε ένα κομβικό παιχνίδι στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Βλέπετε, βρισκόμασταν στην προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και όλοι είχαν καταλάβει πως η ΑΕΚ του Σάντος μπορούσε να κάνει την έκπληξη. Η ομάδα που είχε χλευαστεί με τους Μπουρμποκρασσάδες, είχε κάνει εντυπωσιακή αήττητη πορεία. Η Ενωση είχε ενισχυθεί ήδη με τους Ιβιτς και Κυριακίδη, ενώ ο ΠΑΟ είχε πάρει τον Αντερσον από τη Χαλκηδόνα, παίκτη για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ (εκείνη η συμμετοχή ήταν επί της ουσίας η μοναδική του με τα «πράσινα», καθώς λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε ποτέ).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με ένταση. Κλειστό, δίχως πολλές φάσεις και αρκετό εκνευρισμό ανάμεσα στους παίκτες. Ο ΠΑΟ είχε μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Κωνσταντίνου, αλλά η ΑΕΚ είχε την τελευταία λέξη. Ο Λυμπερόπουλος πέρασε τη μπάλα στην περιοχή, Κρασσάς και Σοάρες μονομάχησαν με την «πράσινη» άμυνα που δεν μπορούσε να απομακρύνει και ο ηγέτης εκείνης της ΑΕΚ μπήκε με δύναμη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X