
Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μεταγραφής του Αμερικανού μέσου στους «ροσονέρι»
Η Μίλαν είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον 20χρονο χαφ Γιουνούς Μούσα, που αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Οι «ροσονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με την Βαλένθια για την αγορά των δικαιωμάτων του Αμερικανού μέσου, καταβάλλοντας το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον Μούσα για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027 με την Μίλαν, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Μουσά αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Βαλένθια από το 2020, έχοντας συνολικά 108 συμμετοχές με πέντε γκολ και τρεις ασίστ.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Αμερικάνος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 37 αγώνες και μοίρασε δύο ασίστ.
Στην εθνική των ΗΠΑ έκανε ντεμπούτο το 2020 και έκτοτε έχει 24 εμφανίσεις ενώ στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες αγωνιζόταν με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Φετφατζίδης: «Μετανιώνω που δεν πήγα στην ΑΕΚ – Ο Μελισσανίδης με γούσταρε»
- Τώρα βέβαια και ο Άγιαξ, δεν είναι αυτός που ξέραμε
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Εσείς ποιον παίκτη θα «ψηφίζατε» από την ΑΕΚ μέχρι στιγμής;
- Συνεχίζει τις μικρότητες ο Προμηθέας Πάτρας: Τα «καλομαθημένα» του Λιόλιου προκαλούν μέσω TikTok την ΑΕΚ Betsson! (VIDEO)



Ανάστατη η Ισπανία: Ο διάσημος ταυρομάχος Χουάν Ορτέγα παράτησε τη νύφη μια ώρα πριν τον γάμο!

ΑΕΚ Betsson – Μαρούσι: Η κριτική των παικτών

Γούτας: «Καθάρισε» για την Κάρντιφ, 1-0 τη Μίλγουολ (VIDEO)

Σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA η Κυβέρνηση

Νίνο και Ζοζεφίν τραγουδούν μαζί στο TikTok (VIDEO)