Η Μίλαν αναμένει τον Μούσα για εξετάσεις και υπογραφές

Η Μίλαν αναμένει τον Μούσα για εξετάσεις και υπογραφές
Photo Credits: INTIME

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μεταγραφής του Αμερικανού μέσου στους «ροσονέρι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον 20χρονο χαφ Γιουνούς Μούσα, που αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι «ροσονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με την Βαλένθια για την αγορά των δικαιωμάτων του Αμερικανού μέσου, καταβάλλοντας το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον Μούσα για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027 με την Μίλαν, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μουσά αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Βαλένθια από το 2020, έχοντας συνολικά 108 συμμετοχές με πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Αμερικάνος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 37 αγώνες και μοίρασε δύο ασίστ.

Στην εθνική των ΗΠΑ έκανε ντεμπούτο το 2020 και έκτοτε έχει 24 εμφανίσεις ενώ στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες αγωνιζόταν με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X