Τούχελ για Μανέ: «Δεν αξιοποιήσαμε τις δυνατότητές του και αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτό»

Τούχελ για Μανέ: «Δεν αξιοποιήσαμε τις δυνατότητές του και αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πορεία του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου μίλησε ο Τόμας Τούχελ.

Ο τεχνικός των Βαυαρών ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον Σενεγαλέζο και συμφωνήσαν ότι είναι η καλύτερη λύση να αποχωρήσει από το σύλλογο, τονίζοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη που η Μπάγερν δεν αξιοποίησε πλήρως τις δυνατότητες του.

«Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε. Αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλον. Συμφωνήσαμε ότι δεν μας άρεσε η τρέχουσα κατάσταση, αλλά ότι ήταν η καλύτερη λύση. Καταλαβαίνω ότι νιώθει πληγωμένος. Ούτε εγώ νιώθω χαρούμενος. Δεν έχουμε αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του και αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό», είπε, χαρακτηριστικά, ο 49χρονος για τον Μανέ που θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Αλ Νασρ.

Ο 31χρονος επιθετικός μίλησε και αυτός για το πέρασμα του από την πρωταθλήτρια Γερμανίας λέγοντας: «Με πληγώνει που φεύγω από την Μπάγερν, θα ήθελα ένα διαφορετικό τέλος. Ξέρω ότι θα μπορούσα να είχα βοηθήσει την ομάδα αυτή τη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον στον σύλλογο και στους φιλάθλους».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X