
Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για τον μονοετή δανεισμό του υψηλόσωμου φορ χωρίς οψιόν αγοράς
Στα χνάρια του Γιώργου Γιακουμάκη βαδίζει ο Μιχάλης Κοσίδης, καθώς θα γίνει ο επόμενος επιθετικός της ΑΕΚ που θα φορέσει τη φανέλα της Φένλο.
Οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για τον μονοετή δανεισμό του υψηλόσωμου φορ υπογράφοντας μάλιστα τα απαραίτητα έγγραφα. Λεπτομέρεια στο deal ΑΕΚ – Φένλο αποτελεί πως δεν έχει συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.
Ο Κοσίδης αναμένεται να πετάξει για την Ολλανδία την Τετάρτη 2 Αυγούστου για να υπογράψει και να ενταχθεί στο πρόγραμμα της Φένλο. Ο 22χρονος φορ είναι έξι φορές διεθνής με την Κ21 (έχει σκοράρει και δύο γκολ) ενώ είχε γίνει παίκτης της ΑΕΚ το 2017 από τον Ηρακλή.
Με την πρώτη ομάδα των κιτρινόμαυρων αγωνίστηκε 15 φορές, σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Εμείς θα τους στείλουμε στα τρελάδικα – Το σώμα ήταν οφσάιντ, αλλά η ψυχή είναι… ελεύθερη! (ΦΩΤΟ)
- Ο Βίντα «καθάρισε» για την ΑΕΚάρα!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Απειλές-σοκ δέχθηκε ο Παπαπέτρου: «Θα σκοτώσουμε εσένα, την γυναίκα, το παιδί και τον πατέρα σου!»
- Ο Καραπαπάς βλέπει ΑΕΚ και… εφιάλτες! (ΦΩΤΟ)



Η Άρσεναλ ανεβάζει την προσφορά της στα 65 εκατ. για τον Ντάγκλας Λουίζ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ after με ανάλυση όσων συνέβησαν στο ματς με τον Αρη από Καζαντζόγλου – Μπορμπόκη! (VIDEO)

Δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες: Οι Θεσσαλονικείς με το «πειραγμένο» μελομακάρονο που έχει γίνει ανάρπαστο και σαρώνει

Κηφισιά: Με υπηρεσιακό στο ματς με τον ΟΦΗ

Ποτσετίνο: «Δεν είναι καλή στιγμή να αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»