Μπάγερν: Έτοιμη να σπάσει το «φράγμα» των 100 εκατ. για Κέιν

Η Μπάγερν ανεβάζει στα 115 εκατ. ευρώ την προσφορά της για τον Κέιν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να ξεπεράσει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για τον Χάρι Κέιν, έχοντας πειστεί ότι μπορεί να αποσπάσει το «ναι» της Τότεναμ και να κάνει δικό της τον Άγγλο σταρ.

Το ραντεβού μεταξύ Μπάγερν και Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν μπορεί να μην κατέληξε σε deal, αλλά ενίσχυσε την αισιοδοξία των Βαυαρών πως μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή με τους Σπερς για να αποκτήσουν τον αρχισκόρερ της εθνικής Αγγλίας.

Το βράδυ της Δευτέρας οι πληροφορίες του «Athletic» έκαναν λόγο για απόσταση 29 εκατ. ευρώ μεταξύ των δύο πλευρών, αφού η τελευταία πρόταση της Μπάγερν έφτανε τα 87 εκατ. ευρώ και οι Λονδρέζοι αξιώνουν τουλάχιστον 115 εκατ. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Γερμανίας διακρίνουν την πίεση κάτω από την οποία διαπραγματεύονται οι άνθρωποι της Τότεναμ που πρέπει να πουλήσουν τον Κέιν αν δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο το 2024 κι ετοιμάζονται σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports» να παρουσιάσουν νέα προσφορά που μαζί με τα μπόνους είναι πιθανόν να σπάσει το «φράγμα» των 100 εκατομμυρίων!

Συγκεκριμένα, το νέο πακέτο που πρόκειται να καταθέσουν οι Βαυαροί -αν και πριν από το ραντεβού διαμηνυόταν πως δεν θα έκαναν την οικονομική υπέρβαση- αφορά ένα ποσό γύρω στα 95 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, τα οποία στην τελική πρόταση ενδέχεται να εκτοξεύσουν το deal και πέραν του εννιαψήφιου ποσού.

Όσο αφορά το συμβόλαιο που προετοιμάζουν για τον Κέιν, είναι πενταετούς διάρκειας (ως το 2028) και θα τον αναγάγει στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κλαμπ, έναν τίτλο που μέχρι πρότινος κρατούσε ο Σαντιό Μανέ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X