Η Ίντερ μπαίνει «σφήνα» στη Ρόμα για την απόκτηση του Σκαμάκα

Η Ίντερ μπαίνει «σφήνα» στη Ρόμα για την απόκτηση του Σκαμάκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας χάσει, ουσιαστικά, τη μάχη για την απόκτηση του Φολαρίν Μπάλογκαν, η Ίντερ στρέφεται στον Ιταλό επιθετικό της Γουέστ Χαμ, Τζιανλούκα Σκαμάκα.

Οι «νερατζούρι» θέλουν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους και να αντικρούσουν το ενδιαφέρον τηςΡομά, που οδηγεί την κούρσα απόκτησής του και θέλει να τον πείσει να επιστρέψει στη Serie A.

Τα «σφυριά» απέρριψαν την πρώτη προσφορά των Μιλανέζων για τη μεταγραφή του 24χρονου φορ, ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ, συν τα όποια μπόνους. Οι «νερατζούρι» αναμένεται να επιστρέψουν με νέα πρόταση, η οποία ανέρχεται στα 21 εκατομμύρια. Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ δεν θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη με ένα ποσό μικρότερο των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Παράγοντας που κάνει ακόμα πιο δύσκολο ενδεχόμενο deal, σε συνδυασμό με την εμπλοκή της Ρόμα.

Στην Premier League, ο Σκαμάκα βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σασουόλο. Άτυχος, ωστόσο, ο Ιταλός στράικερ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αγωνιζόμενος μόλις 16 φορές στην Premier League. Κατέγραψε 27 συμμετοχές, συνολικά, με 8 τέρματα και 1.342 αγωνιστικά λεπτά, σε όλες τις διοργανώσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X