Εστερχάζι: «Προσδοκούμε πολύπλευρη συνεργασία με την ΑΕΚ για το γήπεδο»

Εστερχάζι: «Προσδοκούμε πολύπλευρη συνεργασία με την ΑΕΚ για το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

esterxaziΗ επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθήνα, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση του νέου γηπέδου. Σ’ όλα τα επίπεδα. Μέσα στον Γενάρη αναμένεται να προχωρήσει ο «Τίγρης» τις εμπορικές συμφωνίες, με πρώτη προτεραιότητα το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την εταιρία Sportfive. Ο Μάρτον Εστερχάζι, που έχει αποτελέσει την «γέφυρα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην εταιρία, μιλώντας στην εφημερίδα Goal, αναφέρθηκε στην προοπτική της συμφωνίας.

«Πιστεύω πως μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου το αργότερο, θα ξέρουμε εάν θα υπάρξει συμφωνία. Το ενδιαφέρον της εταιρείας για να επενδύσει στο γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Γι’ αυτό άλλωστε ανέλαβα πρωτοβουλία και έκανα τις επαφές. Υπάρχει θέληση να εμπλακούν στο γήπεδο της ΑΕΚ και υπάρχει καλή διάθεση έπειτα από τις επαφές που υπήρξαν στην Αθήνα. Κοιτάξτε, το θέμα της ονοματοδοσίας είναι μόνο μια πτυχή. Μπορεί να υπάρξει συνεργασία στις θέσεις vip, τις σουίτες, τις θύρες, σε κάθε δυνατότητα αξιοποίησης. Αυτό που παίρνει σειρά τώρα είναι να υπάρξει ταξίδι των υπευθύνων της ΑΕΚ στη Γερμανία για να δουν τη δουλειά μας στα γήπεδα του Αμβούργου και της Φρανκφούρτης. Να δουν πώς λειτουργεί η εταιρεία στο επίπεδο της Μπουντεσλίγκα. Είναι σημαντικό, γιατί στην Ελλάδα είναι ακόμα πίσω σε αυτόν τον τομέα. Ειλικρινά, πιστεύω πως μπορεί να γίνει μεγάλη συνεργασία για πολλά χρόνια που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X