«Διάταση στον τετρακέφαλο ο Βίντα - Επτά με οκτώ ημέρες εκτός προπονήσεων της ΑΕΚ»

«Διάταση στον τετρακέφαλο ο Βίντα - Επτά με οκτώ ημέρες εκτός προπονήσεων της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στο θέμα του τραυματισμού του Ντομαγκόι Βίντα στο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ αναφέρονται τα κροατικά ΜΜΕ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το «germanijak.hr», όπου χθες μίλησε ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ, Νένταντ Μπιέλιτσα, πλέκοντας το εγκώμιο της ΑΕΚ, ο Ντομαγκόι Βίντα θα χάσει πιθανώς το πρώτο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από την Τραπεζούντα, ο Βίντα εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ και όπως διαπιστώθηκε, ο πόνος που ένιωσε θέτει υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή του στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ την επόμενη εβδομάδα», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ.

Και στη συνέχεια στο δημοσίευμα επισημαίνεται: «Φυσικά το αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του» για να υπογραμμιστεί πως «ο Βίντα έχει διάταση στον τετρακέφαλο οπότε ο τραυματισμός δεν είναι πολύ σοβαρός, αλλά ο Βίντα μάλλον θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με τους «μπλε», κάτι που θα είναι μεγάλο πλήγμα για τους Έλληνες, δεδομένου ότι ο έμπειρος Κροάτης είναι βασική στην αρχική τους ενδεκάδα».

Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως «όπως διαπίστωσε το Germanijak και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών που φροντίζουν τον Βίντα, το «διάλειμμα» για τον έμπειρο παίκτη μπορεί να είναι επτά έως οκτώ ημέρες. Ωστόσο, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Βίντα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σφίξει τα δόντια του και να παίξει στον αγώνα με τη Ντιναμό εάν χρειαστεί, αλλά αν ο σύλλογος κρίνει ότι είναι πολύ μεγάλο ρίσκο και ότι δεν χρειάζεται, πιθανώς να τον κρατήσει εκτός για να καλωσορίσει ο παίκτης τη νέα σεζόν απόλυτα υγιής».

Δείτε ξανά τη φάση του τραυματισμού του Βίντα:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X