Αργεντινή: Νεκρός οπαδός της Λανούς μετά από συμπλοκές

Αργεντινή: Νεκρός οπαδός της Λανούς μετά από συμπλοκές
Photo Credits: INTIME

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας στην Αργεντινή, αυτή τη φορά ένας οπαδός της Λανούς «έπεσε» νεκρός μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας στην Αργεντινή, αυτή τη φορά ένας οπαδός της Λανούς «έπεσε» νεκρός μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά οπαδικής βίας στην Αργεντινή, ένας οπαδός της Λανούς έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό.

Το θύμα σύμφωνα με το «TyC Sports» πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αντίπαλων σε ένα πάρκο κοντά στο στάδιο της Λανούς, όπου συνήθως συγκεντρώνονται οπαδοί πριν από τους αγώνες. Ο άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ζωντανός, αλλά πέθανε λίγες ώρες αργότερα αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Λανούς με την Μπαράκας Σέντραλ (2-0) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής. Τουλάχιστον έξι άτομα συνελήφθησαν. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της ΜΚΟ «Salvemos al Fútbol», οι συγκρούσεις εντός και εκτός γηπέδων έχουν προκαλέσει περισσότερους από 300 θανάτους στην Αργεντινή από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό στη χώρα τη δεκαετία του 1930.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X