Παναθηναϊκός: Όλοι οι ετοιμοπόλεμοι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Όλοι οι ετοιμοπόλεμοι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο την Ντνίπρο με τον Σέρβο τεχνικό να έχει στη διάθεση του όλους τους ετοιμοπόλεμους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο την Ντνίπρο με τον Σέρβο τεχνικό να έχει στη διάθεση του όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές πλην του Σένκεφελντ που είναι τραυματίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης (1/8 20:30 COSMOTE SPORT 1HD) με αντίπαλο την Ντνίπρο με τον Σέρβο τεχνικό να έχει στη διάθεση του όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές πλην του Σένκεφελντ που είναι τραυματίας καθώς είχε χτυπήσει στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδέρας, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο-1.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι με περιορισμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ”.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X