Νέος αρχηγός της Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ: «Δεν μπορώ να περιγράψω την περηφάνια που νιώθω»

Νέος αρχηγός της Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ: «Δεν μπορώ να περιγράψω την περηφάνια που νιώθω»
Photo Credits: INTIME

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα είναι ο νέος αρχηγός της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Τζόρνταν Χέντερσον, με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να αναλαμβάνει υπαρχηγός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε νέα εποχή περνάει η Λίβερπουλ!

Οι «reds» είδαν δύο από τις σπουδαιότερές τους προσωπικότητες να αποχωρούν, καθώς ο Τζόρνταν Χέντερσον έφυγε για την Αλ Ετιφάκ και ο Τζέιμς Μίλνερ για την Μπράιτον. Αυτές οι δύο απώλειες έφεραν την ανάγκη για την ανάδειξη δύο νέων αρχηγών της ομάδας, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να παίρνει το περιβραχιόνιο!

O Oλλανδός στόπερ αποτελεί πραγματική σημαία της Λίβερπουλ την τελευταία πενταετία, και δήλωσε συγκινημένος και υπερήφανος για το γεγονός πως θα είναι αρχηγός τόσο στο σύλλογο όσο και στην εθνική του ομάδα.

«Είναι μια πραγματικά περήφανη μέρα για μένα, για τη γυναίκα μου, για τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα και δεν μπορώ να το περιγράψω σε αυτό το σημείο. Αλλά είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά, πολύ περήφανος. Προφανώς είμαι αρχηγός της Ολλανδίας, ήταν ήδη μια τεράστια τιμή, μια περήφανη στιγμή επίσης. Αλλά και το να είσαι αρχηγός της Λίβερπουλ είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σε αυτό το σημείο. Είναι κάτι που με κάνει πολύ περήφανο και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και ό,τι μπορώ για να κάνω όλους περήφανους και χαρούμενους με εμένα και την ποδοσφαιρική ομάδα», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Ολλανδός μετά την ανάληψη της αρχηγίας.

Παράλληλα, στη θέση του Τζέιμς Μίλνερ, καθήκοντα υπαρχηγού θα αναλάβει ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, «γέννημα-θρέμμα» της Λίβερπουλ την οποία υπηρετεί σε όλα τα κλιμάκια από το 2004!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X