Ιβάνουσεκ: «Δεν σκεφτόμαστε τα ματς με την ΑΕΚ, αλλά μόνο τη ρεβάνς με την Αστάνα» (VIDEO)

Ιβάνουσεκ: «Δεν σκεφτόμαστε τα  ματς με την ΑΕΚ, αλλά μόνο τη ρεβάνς με την Αστάνα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέταξε για το Καζακστάν και παρά το 4-0 του πρώτου ματς με την Αστάνα δηλώνει συγκεντρωμένη στη ρεβάνς και όχι στα ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέταξε για το Καζακστάν η αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενόψει της ρεβάνς με την Αστάνα, με τον Λούκα Ιβάνουσεκ να δηλώνει πως «δεν σκεφτόμαστε τα ματς με την ΑΕΚ».

Ο τεχνικός της ομάδας του Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίστσαν συμπεριέλαβε 24 παίκτες στην αποστολή και δη τους Λιβάκοβιτς, Νέβιστιτς, Ζάγκορατς, Ριστόβσκι, Μοχαράμι, Μιχαϊλιτσένκο, Πέριτς, Μπερνέρ, Γ. Σούταλο, Μπ. Σούταλο, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Λιούμπισιτς, Μπατούρινα, Λούκανιτς, Κρσντζάλιτς, Σούσιτς, Ιβάνουσεκ, Σπίκιτς, Μέναλο, Μάριν, Έμρελι, Πέτκοβιτς και Ντρμιτς.

Αντίθετα έκτος έμεινε ο 22χρονος αμυντικός χαφ, Μάρκο Μπούλατ λόγω τραυματισμού, αλλά και ο δεξιός μπακ-χαφ, Τακούρο Κανέκο που αποκτήθηκε πρόσφατα και δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με δεδομένο το 4-0 του πρώτου ματς, λογικό είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να θεωρείται φαβορί και οι παίκτες της να δέχονται ερωτήσεις για τα ματς με την ΑΕΚ, με τον Ιβάνουσεκ που πέτυχε χατ τρικ κόντρα στους Καζάκους έπειτα από σχετική ερώτηση για το τι ξέρει για την Ένωση να απαντά: «Δεν σκεφτόμαστε καθόλου την ΑΕΚ, επικεντρωνόμαστε στη ρεβάνς με την Αστάνα…».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X