Ιτούδης: «Θα περιμένουμε για τον Γιάννη, σεβαστές οι απουσίες όλων των παιδιών»

Ιτούδης: «Θα περιμένουμε για τον Γιάννη, σεβαστές οι απουσίες όλων των παιδιών»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική του προσπάθεια, για να δώσει το «παρών» στο Μουντομπάσκετ, κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Ιτούδης στη Media Day της Εθνικής Ομάδας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο Έλληνας σταρ των Μπακς θα επανεξεταστεί και σύντομα θα έχουμε μία τελική ενημέρωση, για το αν προλαβαίνει ή όχι, να αγωνιστεί στην προσεχή διοργάνωση.

Ένα από τα θέματα που στάθηκε ο προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» ήταν το πλάνο με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες ορισμένων αθλητών (Σλούκας, Καλάθης, Ντόρσεϊ, Κασελάκης) και τόνισε πως εκείνο που πρέπει να κυριαρχήσει από εδώ και στο εξής είναι η λέξη: ενότητα!

Φυσικά, δεν μπορούσε να μην μιλήσει και για την επικείμενη βράβευση του Νίκου Γκάλη από την ΕΟΚ, αναφερόμενος με συγκινητά λόγια στον άνθρωπο που ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει την επόμενες γενιές αθλητών μπάσκετ στην Ελλάδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X