ΑΕΚ: Η κλειδαριά μυστήριο του Λιβάι Γκαρσία (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η κλειδαριά μυστήριο του Λιβάι Γκαρσία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αινιγματικό ποστάρισμα του Λιβάι Γκαρσία στα social media

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποιεί… τρομακτικές εμφανίσεις στην προετοιμασία της ΑΕΚ και έχει πετύχει ήδη 6 γκολ σε τρία φιλικά παιχνίδια!

Στο ματς με την Τράμπζονσπορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με απίθανο γκολ χωρίς να βλέπει καν εστία και δείχνει πανέτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Champions League. Φυσικά ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο είναι το πρόσωπο των ημερών για την Ένωση, με τη Λανς να καραδοκεί και να τον περιμένει στη γωνία, με απίθανες προτάσεις που δε βρίσκουν όμως αντίκρυσμα, καθώς η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε δείχνουν διάθεση να τον πουλάνε.

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Τραπεζούντα, ο Λιβάι ανέβασε φωτογραφία από τον πανηγυρισμό για το γκολ που σημείωσε και στη λεζάντα συμπλήρωσε ένα emoji «λουκέτο», θέλοντας να αποδείξει ότι είναι 100% αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και πουθενά αλλού, ενόψει και των αγώνων για τα προκριματικά με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε μια βδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα αντιληπτό αν δει κανείς τις εμφανίσεις του, το πάθος του και τη συγκέντρωσή του στους αγώνες, παρά τις φήμες γύρω από το όνομά του.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο σήμα χρησιμοποιείται για να δείξουν οι αθλητές (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο) ότι είναι συγκεντρωμένοι είτε σε έναν στόχο, είτε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δείτε το αινιγματικό ποστ του Λιβάι:

ΑΕΚ: Η κλειδαριά μυστήριο του Λιβάι Γκαρσία (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X