Αντσελότι: «Mας πονάει η ήττα από τη Μπαρτσελόνα – Πέντε δοκάρια σε ένα ματς, δεν έχω ξαναδεί!»

Αντσελότι: «Mας πονάει η ήττα από τη Μπαρτσελόνα – Πέντε δοκάρια σε ένα ματς, δεν έχω ξαναδεί!»
Photo Credits: INTIME

O Κάρλο Αντσελότι έδειξε ενοχλημένος από την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, στο… φιλικό classico

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ενόχλησή του για τη φιλική ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα με 3-0 έδειξε ο Κάρλο Αντσελότι, τονίζοντας ωστόσο ότι τα αποτελέσματα των αγώνων προετοιμασίας δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλησε επίσης να σταθεί στα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ντάλας, δηλώνοντας παράλληλα την έκπληξή του για τη συχνότητα με την οποία οι παίκτες της «βασίλισσας» σημάδεψαν τα δοκάρια!

«Το αποτέλεσμα μας πονάει, αλλά δεν είναι σημαντικό. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, με πολλά θετικά, φαινόταν όμως σαν να υπάρχει ένας τοίχος μπροστά από το τέρμα τους! Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί πέντε δοκάρια σε ένα παιχνίδι», ήταν η πρώτη του δήλωση στη συνέντευξη Tύπου.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά για μία ώρα με και χωρίς την μπάλα, με ένταση και με κινητικότητα. Στο τέλος μας έλειψε η ισορροπία, καθώς ήμασταν πολύ επιθετικοί, και έτσι δεχτήκαμε δύο γκολ», έκλεισε ο σπουδαίος κόουτς.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X