ΑΕΚ: Στην ομάδα πινγκ πονγκ και ο Αντουάν Ντογιέν

ΑΕΚ: Στην ομάδα πινγκ πονγκ και ο Αντουάν Ντογιέν
Photo Credits: INTIME

Οι μεταγραφές συνεχίζονται για την ανδρική ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν ακόμη ξένο αθλητή ενέταξε στο δυναμικό της η ανδρική ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση Αντουάν Ντογιέν.

Ο 22χρονος Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο και θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το «κιτρινόμαυρο» τμήμα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Antoine Ντογιέν. O 22χρονος Γαλλοπορτογάλος αθλητής υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Συλλόγου.

Ο Αντουάν Ντογιέν έχει αγωνιστεί σε μερικές από τις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης, όπως αυτή της Σουηδίας και της Πορτογαλίας, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Champions League.

Mετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αντουάν Ντογιέν δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της ΑΕΚ τη νέα χρονιά. Δεν έχω παίξει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, επομένως θεωρώ ότι θα είναι μία ευχάριστη και όμορφη εμπειρία. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο Πρωτάθλημα, όμως εγώ θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Αντουάν, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X