«Τρομερά υψηλό το ενδιαφέρον για Δουβίκα, δεν φεύγει χωρίς μεγάλο ποσό»

«Τρομερά υψηλό το ενδιαφέρον για Δουβίκα, δεν φεύγει χωρίς μεγάλο ποσό»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός διευθυντής Ουτρέχτης, Τζόρντι Ζόινταμ, μίλησε στο ESPN τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα είναι μεγάλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεταγραφικό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα θερμό για τους Έλληνες παίκτες του εξωτερικού και στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται εύλογα το όνομα του Τάσου Δουβίκα.

Ο διεθνής Έλληνας φορ έβγαλε… μάτια στην Ουτρέχτη κερδίζοντας το βραβείο του top scorer της Eredivisie και μετά από μια σεζόν με 19 γκολ και 4 ασίστ το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι άκρως υψηλό.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου, Τζόρντι Ζόινταμ, ο οποίος μιλώντας στο ESPN τόνισε πως είναι δύσκολο για την Ουτρέχτη να κρατήσει τον Δουβίκα μετά από μια τόσο σπουδαία σεζόν, ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως αν δεν λάβουν μια πρόταση από το πάνω ράφι, ο πρώην στράικερ του Βόλου θα συνεχίσει στο κλαμπ και την επόμενη σεζόν.

«Κάθε μέρα είναι και μια νέα μέρα στο μεταγραφικό παζάρι. Αν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, θα είναι υπέροχο. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Είναι ο πρώτος σκόρερ της Εredivisie και σε νεαρή ηλικία. Υπάρχει τρομερά υψηλό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Έχουμε ήδη υποδείξει πως θα είμαστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις. Αν φύγει, αυτό θα συμβεί μόνο για ένα deal που θα είναι εξαιρετικά συμφέρον για μας. Αλλιώς θα μείνει εδώ για ακόμα έναν χρόνο».

Η χρηματιστηριακή αξία του Δουβίκα σύμφωνα με το Transfermarkt ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ, αλλά η Ουτρέχτη θα κυνηγήσει κάτι καλύτερο για να αποχωριστεί τον «bomber» της.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X