Equipe: «Η Λανς θα περιμένει την ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία μέχρι τις 15 Αυγούστου»

Equipe: «Η Λανς θα περιμένει την ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία μέχρι τις 15 Αυγούστου»
Photo Credits: INTIME

Η Λανς είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια για τον άσο της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, τι αναφέρει η «Equipe»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί τον διακαή πόθο της Λανς, ωστόσο σύμφωνα με την L’ Equipe οι δευτεραθλητές Γαλλίας έχουν θέσει ως deadline στην ΑΕΚ μέχρι την 15η Αυγούστου για να γίνει η μεταγραφή!

Ο προπονητής της Λανς, Φρανκ Εζ, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γκρεγκορί Τιλ κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να προχωρήσει η διαδικασία της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο από την πλευρά της ΑΕΚ, αλλά και του ποδοσφαιριστή δεν παρατηρείται διάθεση για βεβιασμένες κινήσεις.

Ο διεθνής με το Τρινιντάντ αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την «Ένωση» εξ ου και η πρόθεση να μην παραχωρηθεί ο 25χρονος επιθετικός εάν η γαλλική ομάδα δεν «τινάξει την μπάνκα στον αέρα».

Η Λανς σύμφωνα με την L’ Equipe, προσφέρει στην ΑΕΚ, ένα ποσό το οποίο θα φτάσει μάξιμουμ στα 20 εκατ. ευρώ έχοντας θέσει ως deadline την 15η Αυγούστου.

Σε αντίθετη περίπτωση θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις για να καλυφθεί το κενό που άφησε με την παραχώρηση του, ο Οπέντα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X