Διορία της Ρεάλ για Μπαπέ μέχρι την έναρξη της LaLiga

Διορία της Ρεάλ για Μπαπέ μέχρι την έναρξη της LaLiga
Photo Credits: INTIME

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε διορία στον Μπαπέ μέχρι τη 12η Αυγούστου 2023, οπότε και θα αρχίσει η νέα  LaLiga με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η… σαπουνόπερα που αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, «καλά κρατεί», με τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι τεταμένες και την Λίβερπουλ να «μπαίνει σφήνα» για τον δανεισμό του κορυφαίου σκόρερ.

Ωστόσο, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει δύο εναλλακτικές λύσεις για το ζήτημα, καθώς είτε ο Μπαπέ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024, είτε θα πάρει μεταγραφή τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου οι πρωταθλητές Γαλλίας να έχουν οικονομικό όφελος.

Αποκλεισμένος από την αποστολή της Παρί ΣΖ που ταξίδεψε στην Ασία για περιοδεία και φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, ο Μπαπέ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα χωρίς να τοποθετείται.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνουν οι Γάλλοι, έχουν οριοθετήσει χρονικά τις όποιες προσπάθειες για την απόκτηση του Μπαπέ.

Και αυτή η ημερομηνία, είναι σύμφωνα με το ESPN, η 12η Αυγούστου 2023, οπότε και θα αρχίσει η νέα  LaLiga με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X