To ΝΒΑ σκέφτεται να… «κόψει» την ανταλλαγή του Λίλαρντ στους Χιτ

To ΝΒΑ σκέφτεται να… «κόψει» την ανταλλαγή του Λίλαρντ στους Χιτ
Photo Credits: INTIME

Το ΝΒΑ φαίνεται πως έχει ενοχληθεί από την στάση του Ντάμιαν Λίλαρντ και δείχνει διατεθειμένο να κόψει την ανταλλαγή του παίκτη στους Μαϊάμι Χιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σίριαλ του καλοκαιριού στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ συνεχίζεται και αυτό δεν είναι άλλο από την υπόθεση του Ντάμιαν Λίλαρντ. Ο σταρ των Μπλέιζερς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί για λογαριασμό των Χιτ την νέα σεζόν με το… φλερτ μεταξύ των δυο πλευρών να είναι έντονο το τελευταίο διάστημα.

Ο 33χρονος γκαρντ έχει ζητήσει από το Πόρτλαντ την ανταλλαγή του ενημερώνοντας τον ατζέντη του ότι θέλει να αγωνιστεί στο Μαϊάμι.

Η συμπεριφορά του παίκτη και του ατζέντη φαίνεται πως έχει ενοχλήσει το ΝΒΑ, με την διοργάνωση να παρουσιάζεται διατεθειμένη να σταματήσει, αν χρειαστεί, την ανταλλαγή του παίκτη στους Χιτ στέλνοντας υπόμνημα και στις 30 ομάδες που αγωνίζονται σχετικά με την εν λόγω κατάσταση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X