Αφρουδάκης: «Έτσι είναι ο αθλητισμός-Όχι δάκρυα για αυτή την ομάδα» (VIDEO)

Αφρουδάκης: «Έτσι είναι ο αθλητισμός-Όχι δάκρυα για αυτή την ομάδα» (VIDEO)

Ο Αρχηγός της αποστολής της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιώργος Αφρουδάκης δήλωσε ότι δεν χρειάζεται δάκρυα για αυτήν την ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα σε τέτοιους αγώνες κάποιος κερδίζει κάποιος χάνει. Είχα πει ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες η διαφορά των ομάδων ήταν ακριβώς στο 50-50. Νομίζω σε ένα σκορ, σε ένα δοκάρι είμασταν πολύ άτυχοι, χάσαμε το παιχνίδι στο τέλος μέσα από τα χέρια μας. Δεν χρειάζονται δάκρυα για αυτή την ομάδα, χαμόγελο αισιοδοξία. Ήταν συγκλονιστική η προσπάθεια των 13 παικτών μέσα στο νερό, των δυο παικτών έξω από τον νερό, ένας σημαντικός αθλητής μας, ο Άγγελος Βλαχόπουλος είναι στην Αθηνάς και όλα τα παιδιά που είναι δίπλα από την ομάδα έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια, φυσικά και οι δυο προπονητές που έχουμε ο Θοδωρή Βλάχος και Τάσος Σχίζας.

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Έχουμε δείξει σταθερότητα όσο καμία άλλη εθνική ομάδα σε Τόκυο, Βουδαπέστη και Φουκοόκα, μένει η λεπτομέρεια και το επόμενο βήμα για να δούμε ένα χρυσό μετάλλιο. Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα κάποιοι μπορεί να μην ήθελαν να μας δώσουν αυτό το μετάλλιο, αλλά αυτό μας κρατάει και μας επιφυλάσσει καλυτέρα πράγματα για τις επόμενες διοργανώσεις. Τα ραντεβού στο πόλο είναι πάρα πολλά. Έχουμε μπροστά μας σε 5-6 μήνες το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε 7 μήνες και πάλι Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα και σε ένα χρόνο Ολυμπιακούς αγώνες. Θα πάμε να πάρουμε αυτό πουν δε πήραμε σήμερα.

Νομίζω ότι μετά το σημερινό παιχνίδι ας κοιτάξουμε μόνο την αισιόδοξη πλευρά, καθώς πρώτη φορά πάμε σε τελικό Παγκοσμίου και πρέπει να κοιτάξουμε στις επόμενες διοργανώσεις να πάρουμε αυτό που μας λείπει γιατί πραγματικά αξίζει η ομάδα να πάρει το χρυσό μετάλλιο»


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X