Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα: Η «Επίσημη Πετυχημένη» κόντρα στην Ουγγαρία για το χρυσό!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα: Η «Επίσημη Πετυχημένη» κόντρα στην Ουγγαρία για το χρυσό!

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της, η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κοντράρεται στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την πανίσχυρη Ουγγαρία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα έφτασε!

Η Εθνική πόλο Ανδρών διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας, έχοντας μπροστά της ως τελευταίο εμπόδιο την πανίσχυρη Ουγγαρία (12:00, ΕΡΤ3)!

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του έχουν ήδη γράψει ιστορία με την έως τώρα εντυπωσιακότατη πορεία τους στη διοργάνωση, με εξασφαλισμένο τουλάχιστον το αργυρό και «κλειδώνοντας» την παρουσία της «γαλανόλευκης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά,όταν έχεις φτάσει ένα βήμα πριν ανέβεις στην κορυφή του κόσμου, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τα δώσεις όλα στο τελευταίο σου παιχνίδι, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη μεγάλη πρόκριση από τον ημιτελικό με τη Σερβία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X