Δεν θα κάνει έφεση για την τιμωρία της η Γιουβέντους

Δεν θα κάνει έφεση για την τιμωρία της η Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους πήρε την απόφαση να μην ασκήσει έφεση για την βαριά τιμωρία που της επιβλήθηκε από την UEFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νωρίτερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι τιμωρεί την Γιουβέντους με αποκλεισμό από το Conference League της ερχόμενης σεζόν και πρόστιμο 20 εκατ. ευρώ.

Οι ιθύνοντες της Γιουβέντους αποφάσισαν να αποδεχθούν την βαριά τιμωρίας τους, με τον πρόεδρο της «Βέκια Σινιόρα», Τζιανλούκα Φερέρο, να αναφέρει ότι το βάρος πλέον θα πέσει στην Serie A.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γιουβέντους:

«Λυπόμαστε πολύ για την απόφαση της UEFA. Παραμένουμε πεπεισμένοι για τη νομιμότητα των ενεργειών μας και την εγκυρότητα των επιχειρημάτων μας, ωστόσο αποφασίσαμε να μην ασκήσουμε έφεση. Μια απόφαση που είναι σύμφωνη με αυτή που ελήφθη τον περασμένο Μάιο στο πλαίσιο των διαφορών μας με το FIGC.

Όπως και σε εκείνη την περίπτωση, προτιμούμε να βάλουμε τέλος στην περίοδο αβεβαιότητας και να εστιάσουμε στη συμμετοχή της ομάδας σε μελλοντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η υποβολή προσφυγής σε άλλα αρμόδια όργανα, με αβέβαια αποτελέσματα και χρονοδιάγραμμα, θα αύξανε την αβεβαιότητα σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή μας στο Champions League της σεζόν 2024-25.

Αντίθετα, θέλουμε η ομάδα, οι οπαδοί μας, οι χορηγοί και οι οικονομικοί μας εταίροι να μπορούν να ζήσουν τη σεζόν 2023-24 με απόλυτη ηρεμία και σιγουριά, όσον αφορά τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν στο γήπεδο, ειδικά μετά την ταραχώδη περασμένη σεζόν.

Παρά την οδυνηρή απόφαση, μπορούμε πλέον να αντιμετωπίσουμε τη νέα σεζόν εστιάζοντας στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια. Πλέον, εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιταλίας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε στους φιλάθλους μας τη μεγαλύτερη δυνατή χαρά σε αυτές τις διοργανώσεις».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X