Μοχαμάντι: «Είχα προτάσεις απο αρκετές ομάδες, αλλά με τους χειρισμούς της διοίκησης και λόγω του Αλμέιδα αποφάσισα να μείνω»

Μοχαμάντι: «Είχα προτάσεις απο αρκετές ομάδες, αλλά με τους χειρισμούς της διοίκησης και λόγω του Αλμέιδα αποφάσισα να μείνω»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μοχαμάντι σε συνέντευξή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Μίλαντ Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ μίλησε στο «Sarpoosh» για τις προτάσεις που είχε και για τους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει στην Ένωση, για τον Ματίας Αλμέιδα, για τον Χατζισαφί αλλά και για την εθνική του ομάδα.

«Είχα διάφορες προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα, με τους χειρισμούς της διοίκησης του συλλόγου και της παρουσίας ενός προπονητή που ξέρει πως να δουλεύει σωστά, αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ και να υπηρετήσω την ομάδα. Είχαμε μια συζήτηση με τον προπονητή της Έστεγκλαλ, αλλά φέτος δεν προχώρησε», τόνισε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός πως έχει παίξει σε διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους: «Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι ως πλάγιος μπακ και να παίζεις σε αυτό το επίπεδο για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Πρέπει να είσαι εξαιρετικός σε αυτό. Παίζω εδώ και οκτώ χρόνια σε καλές ευρωπαϊκές λίγκες και όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε ένα ή δύο χρόνια. Θα δούμε τι είναι γραπτό να συμβεί».

Ο Μοχαμάντι επέλεξε το εγκώμιο του Αλμέιδα, λέγοντας πως ο ερχομός του άλλαξε τα πάντα στην ΑΕΚ: «Όταν ήρθε ο Αλμέιδα στην ομάδα υπήρξε μεγάλη αλλαγή. Η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι οι παίκτες τον αγαπάμε. Είναι ένας προπονητής που έχει μεταμορφώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πέρυσι, μετά από χρόνια, κατακτήσαμε το νταμπλ. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τον Αλμέιδα, πρόκειται για έναν μοντέρνο προπονητή».

Όσον αφορά τη συνύπαρξή του με τον συμπατριώτη του, Εχσάν Χατζισαφί. με τον οποίο συναγωνίζονται για τη θέση του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ υποστήριξε: «Ναι, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, αλλά είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε τη δουλειά μας. Έπειτα είναι δουλειά του προπονητή να αποφασίσει ποιος θα αγωνίζεται. Είναι πολύ καλό που δύο συμπατριώτες είμαστε μαζί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στον Εχσάν που τον θεωρώ αδερφό μου».

Τέλος, ο αριστερός μπακ μίλησε και για την παρουσία του στην εθνική ομάδα του Ιράν: «Μετά το Μουντιάλ τραυματίστηκα και αυτό με κράτησε εκτός Εθνικής ομάδας. Αλλά ευτυχώς τώρα είμαι ξανά στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X